Guide över destinationen

Åk till Köpingsvik och upplev dess historiska sevärdheter

Besök Köpingsvik och njut av dess historiska sevärdheter och andra intressanta upplevelser. Den här staden har något för alla. I en semesterbostad kan du känna dig som hemma. Många boenden erbjuder fullständiga kök och utomhusgrillar, så att du kan laga din egen mat.

Transport

Res till och omkring Köpingsvik

Den närmsta flygplatsen är Kalmar (KLR), som ligger 39,6 km från stadskärnan. Om du inte hittar ett flyg som passar dig kan du också flyga till Oskarshamn (OSK), som ligger 54,5 km bort.

Var ska man bo kring Köpingsvik?

Under 2019 erbjuder vi ett stort utbud av 105 semesterbostäder nära Köpingsvik. Här finns allt från 97 Hus till 6 Villor, så att du kan hitta en unik semesterbostad för familjen och vännerna. På HomeAway kan du boka det perfekta alternativet till hotell nära Köpingsvik för en lång semester eller kortare weekendresa.

Vilka sevärdheter är mest populära att bo i närheten av på en resa till Köpingsvik?

HomeAway erbjuder många semesterbostäder vid intressanta platser i Köpingsvik. Enligt HomeAways resenärer är dessa de populäraste sevärdheterna att bo vid:

  • Oskarshamn: 80 semesterhem
  • Arena Oskarshamn: 85 semesterhem
  • Oskarshamn station: 82 semesterhem
  • Byrums raukar: 132 semesterhem
  • VIDA Museum: 164 semesterhem

Men det finns även många andra sevärdheter i Köpingsvik där du kan hitta ett boende genom HomeAway. Använd sökrutan för att hitta semesterboende i närheten av en viss sevärdhet.

Kan jag hyra Hus i Köpingsvik?

Javisst. HomeAway erbjuder 97 Hus i Köpingsvik. Andra populära typer av semesterboende i Köpingsvik är:

  • Villor: 6 semesterhem

Kan jag hitta semesterbostäder med pool i Köpingsvik?

Ja, du kan välja ett semesterboende med pool bland våra 9 semesterbostäder med pool i Köpingsvik. Använd sökrutan för att se vårt urval av semesterhem.